חדשות מתפרצות

היא נאחזה בדלת - החשוד המשיך לנסוע: שוטרת נפצעה במהלך ניסיון מעצר

אלון חכמון צילום: באדיבות המצולם
חדשות מתפרצות
חדשות מתפרצות | צילום: AdobeStock

שוטרת מתחנת ראשון לציון נפצעה באורח קל לאחר שנאחזה בדלת רכבו של חשוד שניסה להימלט ממעצר. על פי המשטרה, הנהג המשיך בנסיעה כשהשוטרת תלויה על הרכב, עד שנפלה ונחבלה. החשוד, שהיה דרוש לחקירה במספר אירועי גניבה ופריצה, נעצר בתום מצוד.

האירוע התרחש אמש, כאשר שתי שוטרות מתחנת ראשון לציון היו במהלך פעילות מנהלתית וזיהו תושב אור יהודה בשנות ה-20 לחייו. על פי המשטרה, הצעיר היה דרוש לחקירה בתחנת ראשון לציון ובמספר תחנות משטרה נוספות בחשד למעורבות בעבירות רכוש, בהן גניבות ופריצה למבנה.

השוטרות ניגשו לצעיר וביקשו ממנו להזדהות. בשלב מסוים, לטענת המשטרה, הוא נכנס לרכבו והחל להימלט מהמקום.

אחת השוטרות ניסתה למנוע את בריחתו ונאחזה בדלת הרכב, אולם החשוד המשיך בנסיעה כשהיא תלויה עליו. כעבור זמן קצר נפלה השוטרת מהרכב ונחבלה. היא פונתה לקבלת טיפול רפואי כשמצבה מוגדר קל.

בעקבות האירוע פתחה המשטרה בסריקות נרחבות ובמצוד אחר החשוד. בתום פעילות מבצעית הוא אותר ונעצר והועבר לחקירה. המשטרה צפויה לבקש היום מבית משפט השלום בראשון לציון להאריך את מעצרו בהתאם להתפתחויות בחקירה.

מבזקים - כתבות אחרונות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף