לופו סיפר על הניסוים שערכו: "עד עכשיו בדקנו מספר פירות - אפרסמון, קיווי, מנגו, אבוקדו, נקטרינה ואפרסק, וכעת אנחנו מצליחים לנבא בדיוק של חצי יום-יום אחד את המועד בו הפרי יהיה מוכן לאכילה. זה נראה מאוד מבטיח". הוא הוסיף כי "הספקנו כבר לשכוח את הטעמים של האמיתיים של הפירות והירקות, כאשר עשינו את הניסוי על קיווי גילינו מאות קילוגרמים של סחורה בשלה ומוכנה לאכילה. כל קיווי שפתחנו היה מושלם".
"המערכת שלנו בנויה כך שהיא יכולה לספק את טווח הימים בהם הפרי או הירק טובים למאכל, כך שגם אלו שמוכנים לאכילה היום יהיו זמינים", ציין, "הישראלים נוטים לקנות אוכל לשבוע שלם מראש, בעוד שבאירופה הם קונים מדי יום".
המנכ"ל הדגיש כי קמעונאים לא יידרשו לבדוק את כל היחידות באותו המשלוח. "אנחנו מציעים שתתבצע בדיקה לכ-25 פירות בכל מכסה, דבר שאמור ללמד על שאר התכולה", הסביר, "פירות זו מערכת ביולוגית כך שתמיד יהיו קשים יותר ורכים יותר. אז המערכת שלנו נותנת בעצם חיזוי לכל יום ויום מרגע המדידה והלאה - כמה יהיו קשים, כמה יהיו רכים וכמה יהיו מקולקלים. כך גם הסופר וגם הלקוחות יוכלו לבחור בהתאם את מה שהם רוכשים".