תושב המרכז שהגיע לבני ברק לאסוף עובד אמר ל"מעריב" כי הפעם, בניגוד ליומיים האחרונים, הוא נכנס לעיר ללא בדיקה וללא כל בעיה. "זה פשוט מגוחך. אני בבני ברק ואין שום דבר, אין אף משטרה בשום מקום ואני נוסע בעיר ללא כל הפרעה. אז העיקר אמרו סגר על בני ברק".
ואכן לא הסתפקנו בכך והוצאנו למקום נציג מטעמנו שסרק את העיר וגם הוא חזר עם רשמים דומים. "התנועה אומנם דלילה, אבל לא רואים נוכחות משטרה, אין מחסומים ונכנסים באופן חופשי לעיר גם מרחוב רבי עקיבא וגם משאר הכניסות לעיר".
במשטרה לעומת זאת, טוענים כי לא חל כל שינוי ויש מחסומים וממשיכים לעבוד כרגיל.
אתמול, בעקבות העלייה המדאיגה בשיעורי התחלואה בריכוזי אוכלוסייה של המגזר החרדי, הגבירה המשטרה את האכיפה במוקדים אלו. משעות הבוקר המוקדמות פקדו כוחות גדולים של משטרה, לוחמי מג"ב וחיילים את שכונת מאה שערים בירושלים, את בית שמש, את מודיעין עילית ואת בני ברק.