המיזם הייחודי לתמיכה בתרבות הבילוי בישראל

חברת "טמפו" ואתר האונליין BLEND הקימו את פרויקט "ME.N.U", במסגרתו יוצע לבתי העסק השונים פלטפורמה אינטרנטית שתאפשר להם למכור את מוצריהם, ללא עמלות או דמי תיווך

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קורונה בישראל: החנויות ובתי העסק נסגרים
קורונה בישראל: החנויות ובתי העסק נסגרים | צילום: מרק ישראל סלם

בתי הקפה, המסעדות, הברים והפאבים, העסקים שמהווים אבן דרך משמעותית בתרבות הבילוי הישראלית, הם מהעסקים שנפגעו בצורה המשמעותית ביותר מהמשבר, כאשר עסקים רבים נסגרו לחלוטין, ועד לפני ימים ספורים לא יכלו גם להוציא משלוחים.

על מנת לסייע לעסקים אלה בתקופה זו, חברת טמפו, באמצעות אתר האונליין BLEND, יזמה את פרויקט "ME.N.U", במסגרתו יוצע לבתי העסק השונים פלטפורמה אינטרנטית שתאפשר להם למכור את מוצריהם, כאשר כל מכירה תעבור ישירות לבית העסק ללא עמלות או דמי תיווך.

רז קלמנוביץ, מנהל שיווק מים, קפה ופפסיקו בחברת טמפו, מסר כי "זו ההזדמנות לרגע של אסקפיזם. לתמוך בעסקים הקטנים שותפים נאמנים שלנו לאורך השנים, ולאפשר לקהל הרחב להמשיך להנות ממגוון המוצרים של בתי העסק האהובים.  מכאן גם שמו של הפרויקט – ME.N.U, משחק מילים המשלב בין "תפריט" לבין השותפות הקיימת בין העסק ללקוחות הקבועים והנאמנים".

תגיות:
טמפו
/
קורונה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף