פרופ' סדצקי בביקורת על הממשלה: "לא מקבלים החלטות בזמן ולא את אלו שצריך"

ראש שירותי בריאות הציבור לשעבר שוחחה עם בן כספית וינון מגל והתייחסה להתנהלות ממשלת בנט עם העלייה בתחלואה: "אם לא יתקבלו החלטות נכונות יהיה סגר ואנו הולכים לשם"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
פרופ' סיגל סדצקי
פרופ' סיגל סדצקי | צילום: פלאש 90

"אנחנו צריכים להפסיק להסתכל כל רגע על עכשיו, אלא על ציר הזמן. אנו חוזרים על אותן טעויות, כל תחילתו של גל אנו מתווכחים אם זה גל או זבוב וזה תמיד גל, ועל כך שגם עם החיסון מגיעים לתחלואה אקספוננציאלית. אחרי שמבינים שזה גל, חושבים שלא יהיו חולים קשים ויש בכל זאת. אי אפשר לעבוד על המחלה, צריך לנסות כמה שאפשר למנוע אותה", המשיכה.

"סגר הוא דוגמה לכך שלא הצלחנו, אך אם לא יתקבלו החלטות נכונות ברור שיהיה סגר, לצערי הרב אנו הולכים לשם. אני לא חושבת שזה טוב וזה לא צריך להיות, אך מי שפוחד מלעשות צעדים שנראים לא פופולריים, בסוף עושה צעדים הרבה יותר חמורים. לפני חודשיים לא היה צריך לעשות סגר, אך כל רעיון התו הירוק מטעה את הציבור. הוא אומר למחוסנים שהם יכולים לעשות את מה שהם רוצים, וזה לא נכון כי המחוסנים נדבקים, מדביקים וגם חולים בעצמם", סיכמה.

תגיות:
קורונה
/
סיגל סדצקי
/
חיסון לקורונה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף