גליה רהב: "רוצים לחיות לצד הנגיף, מה לעשות שהוא לא מאפשר את זה"

הרופאה הבכירה התייחסה בראיון לבן כספית וינון מגל לאפשרות כי יוטל סגר בחגי תשרי: "אי אפשר לשמוע על סגרים, והשאלה היא כמה הסגרים עזרו. הסגר האחרון לא הועיל"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
בנט מצהיר על "בוסטר" למערכת הבריאות בהתמודדות עם הקורונה. צילום: לע"מ | צילום:

בנוגע לביקורת שמותחת בממשלה הנוכחית בטיפולה בקורונה, רהב אמרה: "נורא קל לבוא בביקורת, לא משנה איזו ממשלה תהיה. אני לא נכנסת לפוליטיקה. ככל שעובר יותר זמן, הגישה כלפי הגל הרביעי שונה מהגישה כלפי הגל הראשון. אני מאמינה שהחיסון השלישי כן יוריד את שיעורי התחלואה. המצב בבתי החולים לא טוב".

בהמשך דבריה, התייחסה רהב לציבור מתנגדי החיסונים: "בארץ יש ליברליות מאוד גדולה בנושא המסרבים להתחסן. צריך לעשות יותר עבודה ושכנוע, ואני כן מאמינה שאם מגזרים מסוימים לא רוצים להתחסן, לדבר איתם כן יעזור".

כמו כן, רהב התייחסה לפרסום בידיעות אחרונות כי בכירים בממשלה פנו למשרד הבריאות וקראו להם לשקול שימוש בוטרינרים בטיפול בקורונה: "זה צחוק מעבודה, סליחה. שווטרינרים יטפלו? נו באמת".

תגיות:
קורונה
/
פרופ' גליה רהב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף