לצד הירידה בתחלואה: אלו תקנות ההתקהלות החדשות בפעילות חינוכית

משרד החינוך עדכן על תקנות התקהלות חדשות לאור החלטת הממשלה. במסגרת התקנות החדשות תוסר חובת התו הירוק על אירועים בתוך חלל סגור של עד 100 משתתפים

אליאב בטיטו צילום: בועז רובין
תלמידי בית ספר מקבלים בדיקות אנטיגן
תלמידי בית ספר מקבלים בדיקות אנטיגן | צילום: אבשלום ששוני

תקנות ההתקהלות בפעילות חינוכיות עודכנו הבוקר (שישי) לאור החלטת הממשלה. במסגרת התקנות החדשות יבוטלו כלל מגבלות ההתקהלות בשטח פתוח ויהיה ניתן לקיים אירועי תרבות, לרבות אירועי ומסיבות חנוכה, ספורט ותפילה, עד אלף משתתפים ללא חובת תו ירוק.

כמו כן, במבנה ניתן יהיה לקיים אירועי תרבות עד 100 משתתפים ללא חובת תו ירוק. לצד זאת, חובת עטיית מסכה בהתקהלות מעל 100 אנשים בשטח פתוח מבוטלת.

בתוך כך, משרד הבריאות עדכן הבוקר את נתוני התחלואה בנגיף הקורונה במדינה, מהם עולה כי 492 מאומתים אובחנו ביממה האחרונה. זאת, מתוך 81,386 בדיקות שנערכו, כאשר אחוז הבדיקות החיוביות עומד על 0.66%. מצבם של 149 מהחולים בנגיף מוגדר קשה, 101 מהם מונשמים ומספר המתים מפרוץ המגפה עומד על 8,138.

תגיות:
משרד החינוך
/
קורונה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף