מג'דרה: מתכון פשוט ומהיר להכנה

המנה, שמגיעה אלינו מהמטבחים העיראקיים, הכורדיים והחלביים, קלה במיוחד ומתאימה לכל ארוחה. בואו ללמוד איך מכינים אותה בכמה צעדים זריזים

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
מג'דרה
מג'דרה | צילום: פסקל פרץ-רובין

המנה קלה ומהירת הכנה ועשויה חומרים פשוטים: בצלים, עדשים ירוקות או חומות ואורז. חשוב לטגן היטב את הבצל ולהוסיפו בנדיבות למנה, מאחר שיש לו השפעה עיקרית על הטעם ועל איכות המג'דרה שלכם. זו תוספת שמתאימה לשילוב בכל ארוחה שתכינו.

חשוב לשטוף היטב את האורז במי ברז שלוש פעמים.

לקבלת גרגירי האורז לבנים ובוהקים, השרו אותם לילה קודם בהרבה מים עם מעט מיץ לימון.

תגיות:
בישול
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף