לא לבוא לשולחן החג בידיים ריקות: הסלט שאתם חייבים להכיר

כולנו נתכנס הערב אל שולחן החג חגיגי, לחגוג את חג השבועות. אירגנו לכם מתכון מיוחד לסלט שישתלב מעולה באווירה החגיגית, כך שלא תגיעו בידיים ריקות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
סלט מיקס פטריות עם משולשי גבינת גאודה עיזים קריספיים
סלט מיקס פטריות עם משולשי גבינת גאודה עיזים קריספיים | צילום: בועז לביא

מדובר בסלט מיקס פטריות עם משולשי גבינת גאודה עיזים קריספיים. סלט פרשי וטעים במיוחד עם גבינת גאודה קריספית מבחוץ ונימוחה בפנים, חגיגה של מרקמים וטעמים בפה.

100 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים

50 גרם פטריות שימג'י

50 גרם פטריות יער

50 גרם פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות בינוניות 1*1 ס"מ

100 גרם עגבניות שרי צהובות ואדומות חצויות לחצאים

100 גרם עלי רוקט

2 כפות שומשום קלוי

1 כף בוטנים קלויים גרוסים

ביצים 2

כוס קמח 1/2

לרוטב הסלט

20 גרם כוסברה

20 גרם פטרוזיליה

20 גרם שמיר

1 שן שום

1/4 כוס חומץ

1 כפית חרדל

1/4 כוס טריאקי

1/4 כוס דבש

1/4 כוס שמן זית

מלח ופלפל

תגיות:
גבינות
/
שבועות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף