לאור הביקוש: מתכון נוסף לעוגיות בראוניז שאי אפשר להפסיק לאכול

בעלי כמות זהה של חמאה ושוקולד, ועסיסיים במיוחד: לאור הביקוש, מתכון נוסף לבראוניז שאי אפשר להפסיק לאכול

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
בראוניז
בראוניז | צילום: פסקל פרץ-רובין

לאחרונה הבאתי כאן מתכון להכנת בראוניז וקיבלתי עשרות פניות לעוד מתכונים של בראוניז - כאלו שנמסים בפה ובעלי מרקם עסיסי גם אחרי האפייה.

בראוניז הם ריבועי עוגיות עסיסיים, נימוחים ועשירים בטעמם. העיקרון החשוב בהכנתם הוא השמירה על מרקמם העסיסי. אפייה ארוכה מדי מייבשת אותם, והם מאבדים מאיכותם. לבראוניז יש שלל מתכונים כי אפשר לשחק עם שילוב חומרי הגלם שבהם משתמשים להכנתם. כך למשל, ניתן להוסיף לעיסה שוקולד, אגוזים, שוקולד לבן ואפילו צימוקים, לגוון בסוגי הקמחים ונותני הטעמים ולקבל שלל מרקמים.

כאשר מכינים את הבראוניז, חשוב לצנן היטב את העוגה קודם לחיתוך. הבראוניז נשמרים עד שבוע במקרר וניתנים להקפאה. להלן גרסה נוספת להכנת בראוניז, שבה ישנו שימוש בכמות זהה של חמאה ושוקולד. אם אתם מעוניינים בגרסת פרווה, השתמשו במחמאה.

מתכון לריבועי שוקולד/בראוניז

טיפסקל

תגיות:
בראוניז
/
חומיות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף