מאפה פילו בולגרי במילוי גבינות (בניצה קצת אחרת)

גורדון רמזי מציג: סטייק בתוך הסנדוויץ'? על מתכון כזה עוד לא שמעתם
אנטריקוט לנתניהו? הכירו את המסעדה שתארח את ערב הגיבוש של הקואליציה

מצרכים: 
חבילה עלי פילו
חמאה מומסת למריחה
1 חבילה גבינת טוב טעם
1 קובייה גבינה בולגרית 16%
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
2 ביצים שלמות
2 כפות קמח
חופן גבינה צהובה עמק מגורדת
מלח ופלפל שחור טחון

אופן ההכנה:  

1. מערבבים את כל חומרי המלית.
2. מסדרים בתבנית אפייה שכבה של עלי פילו מקומטים ויוצקים מעל את המלית.
3. מעל המלית מסדרים עוד עלים שלמים של פילו מקומטים בצפיפות.
4. מורחים את השכבה העליונה בחמאה מזוקקת בנדיבות, מכניסים לתנור ואופים בחום של 200 מעלות עד להשחמה טובה.
5. המלצה: הגישו ליד ירקות טריים חתוכים. 

המתכון באדיבות שף גיל אבירם לחברת סולתם

מאפה פילו בולגרי (בניצה) עם גבינות. המתכון באדיבות סולתם (צילום: גיל אבירם)
מאפה פילו בולגרי (בניצה) עם גבינות. המתכון באדיבות סולתם (צילום: גיל אבירם)