מי מאתנו לא מכיר ואוהב את האורז הפרסי הטעים, הידוע בצבעו הצהוב, עם אותה שכבה של פרוסות תפוחי אדמה קראנצ'ית, ואותה חוויה כיפית של התמוגגות כשהופכים את הסיר על צלחת הגשה וכל היופי שבסיר מוצג לראווה.
לרגל השקת אורז פרסי אותנטי של המותג הקולינארי מאסטר שף, סבתא נעימה חנוכי – ממושב שדה אליעזר שבצפון הארץ, חושפת את המתכון האורגינלי מהמטבח הפרסי להכנת אורז פרסי אותנטי, וגם בימים קשים אלו נשות המושב הממוקם בגליל העליון נרתמות ומבשלות מנות חמות לחיילי צה"ל ולכוחות הביטחון.
1 קילו אורז פרסי של מאסטר שף
3 כפות מלח
1/4 כפית כורכום
2 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לפרוסות עגולות
1/2 כוס שמן קנולה
1 כוס מים רותחים