כולם רוצים לקחת חלק: אורז פרסי חגיגי עם תפוחי אדמה קראנצ'יים

התהדיג, אורז פרסי עם שכבת תפוחי אדמה שחומים בתחתית הסיר שיוצרת את הקראנץ' המושלם שכולם רוצים חתיכה ממנו. ככה עושים את זה | המתכון המלא

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אורז פרסי עם שכבת תפוחי אדמה פריכה בתחתית הסיר
אורז פרסי עם שכבת תפוחי אדמה פריכה בתחתית הסיר | צילום: באדיבות המותג,יח"צ, מאסטר שף
2
גלריה

האורז הפרסי הטעים, הידוע בצבעו הצהוב, עם אותה שכבה של פרוסות תפוחי אדמה קראנצ'ית, שהופכים את הסיר על צלחת הגשה וכולם מתמוגגים מהטעם, הריח, הצבע והיופי. לרגל השקת אורז פרסי אותנטי של המותג הקולינארי מאסטר שף, סבתא נעימה חנוכי ממושב שדה אליעזר שבצפון הארץ, חושפת את המתכון האורגינלי מהמטבח הפרסי להכנת אורז פרסי אותנטי, וגם  בימים קשים אלו נשות המושב הממוקם בגליל העליון נרתמות ומבשלות מנות חמות לחיילי צה"ל ולכוחות הביטחון.

מתכון אורז פרסי של מאסטר שף
מתכון אורז פרסי של מאסטר שף | צילום: יח''צ
תגיות:
איראן
/
אוכל
/
אורז
/
מתכון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף