תנובה במתכון מנצח למרק סלק עשיר

מתכון למרק בשרי וחמים לימי החורף הקרים אשר מכיל ירקות כמו בצל, גזר וסלרי, ומתובל בלימון ובהרט

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מרק סלק
מרק סלק | צילום: יהודה סלומון

3 ראשי ציפורן

500 גרם אסאדו עגל טרי "אדום אדום", מחולק ל–6 חתיכות

1 בצל בינוני, קצוץ דק

1 גזר בינוני, מגורר

2 גבעולי סלרי קצוצים דק

600 גרם סלק (שניים בינוניים–גדולים), קלופים ומגוררים

200 גרם (½ קופסה) עגבניות כתושות ברסק

6 כוסות (½1 ליטרים) מרק צח חם

2 כפות מיץ לימון

3 כפות סוכר חום

½ כפית פלפל שחור

2–1 כפות תבלין בהרט לבישול

פטרוזיליה קצוצה לעיטור

אופן ההכנה:

תגיות:
מתכונים
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף