מתכון מנצח של תנובה לברד פודינג, עוגת גבינה ותותים

תנובה מציגה מתכון מנצח לברד פודינג, עוגת גבינה ותותים, עם חומרים כמו חלה, ביצים, חלמונים, חלב, שמנת,, ¾ כוס סוכר, מלח וקליפת לימון מגוררת

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ברד פודינג, עוגת גבינה ותותים
ברד פודינג, עוגת גבינה ותותים | צילום: דור משה

מעבירים את התערובת לתבנית ונותנים לתערובת לספוג את הנוזלים במשך חצי שעה לפחות, לפני האפייה.

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

מפזרים על המאפה שתי כפות סוכר ואופים כ־40 דקות, עד שהמאפה מתחיל להזהיב.

תגיות:
מתכונים
/
תנובה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף