המתכון המנצח של תנובה: שקיות פילו במילוי דלעת וסויה

לכבוד חג השבועות המתקרב אלינו בצעדי ענק, תנובה מציגה מתכון מיוחד, צמחוני ופשוט להכנה, לשקיות פילו במילוי דלעת וסויה, שיעשו לכם חגיגה בפה בכל טעימה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שקיות פילו במילוי דלעת וסויה
שקיות פילו במילוי דלעת וסויה | צילום: יח"צ תנובה

משמנים תבנית מאפינס ומחממים את התנור ל־180 מעלות. פורסים על משטח העבודה עלה פילו, חוצים אותו, מברישים בשמן ומקפלים כל מחצית לחצי כך שנוצר ריבוע. שמים 2 כפות מילוי בכל ריבוע, אוספים את השוליים למרכז ומהדקים, מעבירים לתבנית מאפינס ומסדרים את ה"שקית" כך ש"תשב" בתבנית. חוזרים על הפעולות עם יתר העלים והמילוי. אופים 20־25 דקות עד שהפילו מזהיב.

תגיות:
מתכונים
/
תנובה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף