בימים חמים אלה, כשהילדים בחופש, זו העת להכין פרגיות ברוטב פיקנטי או ברוטב צ'ילי מתוק ודבש. נתחי ירכי העוף האלו עסיסיים ורכים מאוד, מה שמחבב אותם על הילדים ועל המבוגרים גם יחד. יתרונותיו של העוף הם בזמינותו, במחירו הלא גבוה ובהשתלבותו במגוון סוגים של ארוחות. כדאי להכין לצדו סיר אורז לבן ותוספות כמו אפונה וגזר, מתובלים בשום, שמן זית ואורגנו.
2. מסדרים את הפרגיות בתבנית אפייה רחבה כך שתכיל בנוחות את נתחי הפרגיות. אופים במשך כ־40 דקות בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות.
אם זמנכם קצר, אתם יכולים להוסיף לתבנית האפייה מצע של פרוסות תפוחי אדמה, בצל ובטטה, לבזוק מעל מלח, פלפל ושמן זית ולהאריך את זמן האפייה עד לריכוך הירקות. אפשר גם להסתפק בתפוחי אדמה בלבד, חתוכים לקוביות בגודל בינוני, ולאפות יחד עם הפרגיות עד לקבלת גוון חום זהבהב.