החומרים (לתבנית חסינת אש בגודל 30*22 ס"מ):
לטבילת הביסקוויטים:
לציפוי בקרם שוקולד:
לעיטור וקישוט:
אופן ההכנה:
1. מניחים במערבל חשמלי עם בלון הקצפה את השמנת המתוקה. מוסיפים את האינסטנט פודינג וניל והחלב ומקציפים במהירות בינונית־גבוהה. ממשיכים להקציף תוך הוספת אבקת הסוכר ותמצית הווניל עד לקבלת קרם יציב. מקפלים אל הקרם את הגבינה בשתיים־שלוש פעימות ומבליעים אותה בקרם לקבלת תערובת אחידה.
2. בקערה בינונית מערבבים את כל החומרים לטבילת הביסקוויטים עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה. טובלים ביסקוויטים בבלילת הקפה ומסדרים שכבה אחידה של ביסקוויטים על תבנית חסינת אש.
3. יוצקים מעל שכבת הביסקוויטים מחצית הקרם ומיישרים. מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה ומכסים ביתרת הקרם. מיישרים את פני הקרם ומעבירים את העוגה למקפיא לשעתיים לצורך התייצבות.
4. מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד המריר ומערבבים עד להמסתו. מצננים מעט ויוצקים על העוגה הקפואה. מפזרים מעל סוכריות פרחים ותלתלי שוקולד. מעבירים למקרר עד להגשה.