קיץ מביא איתו שלל פירות רכים, מתוקים ומלאי עסיס שכיף לנגוס בהם כפי שהם. מדי פעם, כשנחפש דרך אחרת ומעניינת להגישם, נשלב אותם בסלטים עם ירקות או דגנים וקטניות. לא פעם הם משולבים במנות בשר ודגים, מדגישים את הטעם המיוחד והבשרני שלהם, ולרוב הם משולבים במאפים ובעוגות.
בחרתי להתרכז הפעם בשילובים שונים בין פרי לבצק שמניבים תוצאה מתוקה: פירות בבצק; מלית ומעטה; בסיס ופרי; ועוגות פרי עשירות.
לכבוד סוף השבוע הביתי שמצפה לנו בחרתי להציע לכם שלוש עוגות העושות שימוש בפרי. אתם מוזמנים לבחור מי מהן תככב על שולחן השבת שלכם.