פרי הדימיון: העוגות שחוגגות את השילוב המנצח של בצק ופירות

אין גבול לשילובים המטריפים שאפשר ליצור בין בצק לפירות, ואתם צריכים רק לבחור בין עוגת שזיפים ופירורי בצק שקדים, עוגת תפוחים וקצפת ועוגת גבינה עם משמש

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
עוגת גבינה ומשמשים
עוגת גבינה ומשמשים | צילום: אנטולי מיכאלו, מתוך הספר "העוגות של פסקל"
3
גלריה

קיץ מביא איתו שלל פירות רכים, מתוקים ומלאי עסיס שכיף לנגוס בהם כפי שהם. מדי פעם, כשנחפש דרך אחרת ומעניינת להגישם, נשלב אותם בסלטים עם ירקות או דגנים וקטניות. לא פעם הם משולבים במנות בשר ודגים, מדגישים את הטעם המיוחד והבשרני שלהם, ולרוב הם משולבים במאפים ובעוגות.

בחרתי להתרכז הפעם בשילובים שונים בין פרי לבצק שמניבים תוצאה מתוקה: פירות בבצק; מלית ומעטה; בסיס ופרי; ועוגות פרי עשירות.

עוגת שזיפים
עוגת שזיפים | צילום: אנטולי מיכאלו, מתוך הספר ''העוגות של פסקל''

לכבוד סוף השבוע הביתי שמצפה לנו בחרתי להציע לכם שלוש עוגות העושות שימוש בפרי. אתם מוזמנים לבחור מי מהן תככב על שולחן השבת שלכם.

עוגת שזיפים ופירורי בצק שקדים

עוגת שזיפים ופירורי בצק שקדים
עוגת שזיפים ופירורי בצק שקדים | צילום: אנטולי מיכאלו, מתוך הספר ''העוגות של פסקל''

עוגת קצפת ותפוחים

עוגת גבינה עם משמשים

תגיות:
במטבח עם פסקל
/
מתכונים
/
עוגות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף