לחם זו לא מילה גסה: כמדי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן המליצה בתוכניתה ברדיו 103FM על מתכון דיאטטי וקל להכנה. הפעם: מתכון ללחם חלבון מקמח טף ללא גלוטן, עתיר חלבון, סיבים תזונתיים, ברזל ויטמין B ואומגה 3. 

קטן אבל לפניך: מזון העל שיעזור לפוריות ולשרירים שלכם

מצרכים:

כוס קמח טף
שקית אבקת אפיה
חצי כפית מלח
2 כפות דבש
כף צ'יה
6 כפות שמן זית
רבע כוס חלב סויה
4 ביצים

עד מתי מותר לאכול מזון שתאריך התפוגה שלו עבר?

אופן ההכנה: 

יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים ב-170 מעלות כ-25 דקות.

החומרים הם ל-14 פרוסות לחם המכילות כ-100 קלוריות בפרוסה, יותר מ-3 גרם חלבון  וכ-1מ"ג ברזל (כמו שיש בחזה עוף).