"לפעמים כשאני מגיעה הביתה אחרי יום ארוך ואני גוועת ברעב, אני פותחת את המקרר, רואה את קופסת הלביבות ופשוט חוטפת לי אחת או שתיים. בעיניי, חשוב תמיד שיהיה בבית אוכל בריא וטעים, זמין ובהישג יד, לאותם הרגעים שבהם אין לנו כוח להכין משהו מאפס".
את הספר ניתן להשיג באולם התצוגה של שקל בית מותגים, רחוב הבונים 2, רמת גן, ובאתר החברה, והוא מוצע כעת במבצע 50% הנחה: 59 שקלים במקום 118 שקלים.
2. הכנות מקדימות: חותכים את הכרובית לתפרחות גדולות. מעבירים לסיר עם מים רותחים ומבשלים 10־15 דקות או עד שהתפרחות רכות לחלוטין. מסננים מכל הנוזלים ומועכים לפירה. בינתיים קוצצים את הבצל לקוביות קטנות. מחממים את השמן במחבת ומטגנים 6 דקות מעל להבה בינונית־גבוהה אגב ערבוב עד הזהבה קלה. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
3. לתערובת הלביבות: שמים בקערה את פירה הכרובית, הבצל המטוגן, הפטרוזיליה, הביצים והתבלינים ומערבבים. יוצרים לביבות מהתערובת בעזרת ידיים רטובות ומצפים בפירורי לחם ושומשום. מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות 10 דקות או עד הזהבה. נותנים ללביבות להתקרר מעט ומגישים. הלביבות נשמרות בקירור 4 ימים.