פרגיות ברוטב צ'ילי מתוק: המתכון המנצח למנה שקשה לעמוד בפניה

גם בסגר השלישי אפשר ואפילו מומלץ להיכנס בעוז אל המטבח ולחזור לבשל עם כל הלב: קבלו מתכון נהדר לפרגיות ברוטב צ'ילי מתוק שקשה לעמוד בפניהן

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
פרגיות ברוטב צ'ילי מתוק
פרגיות ברוטב צ'ילי מתוק | צילום: פסקל פרץ-רובין

העוף בארץ זמין, לא יקר, אפשר להכינו במגוון שיטות, והוא משתלב בארוחות קלילות ומהירות כמו גם בארוחות חגיגיות יותר. בחורף הוא מרכיב מרכזי בקדירות טעימות, ובליווי דגנים הוא תמיד עסיסי ומפתיע. אז מה הפלא שהוא נחשב חומר גלם פופולרי במיוחד, שקל להצליח איתו גם אם אתם לא שפים מדופלמים?

ירכי העוף הן החלק השומני יותר המכוסה עור, ובו עצמות. כאשר מפרידים מהן את העצמות והעור, מקבלים נתחי פרגיות, המהוות בשר מצוין לצלייה ולשיפודים. נתחי הפרגיות כל כך עסיסיים וקלים להכנה שאפשר להכין איתם שלל מאכלים מיוחדים וקלים. למנת הפרגיות הוסיפו דגנים וירקות, והנה לכם ארוחת צהריים מושלמת שגם הילדים יזללו.

תגיות:
במטבח עם פסקל
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף