סיפורו של גרגיר: כך תשדרגו את האורז הלבן לתבשיל ייחודי

מחפשים דרך להפוך את האורז הלבן והמוכר למשהו שיפתיע אתכם בריחו ובטעמו? הכירו את בחש – תבשיל בוכרי עם עשבי תיבול בגוון אחר ובטעם מיוחד ומעניין

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
בחש - אורז ועשבי תיבול
בחש - אורז ועשבי תיבול | צילום: פסקל פרץ-רובין
2
גלריה

להכנת גרגירי אורז קיימות מבחר טכניקות כמו שטיפת הגרגירים היטב לסילוק שכבת העמילן, השריית גרגירי האורז לילה קודם במים ובמיץ לימון, או הקפדה על טיגון גרגירי האורז קודם לבישול, כך שהשמן מצפה את הגרגירים בשכבת שומן דקיקה המגינה עליהם בבישול, והם לא יידבקו אחד לשני. לא משנה באיזו שיטה תבחרו, העיקר שתגוונו את התוספות שמקנות לגרגירים צבע וטעם שונה. יחד עם תבלינים מעניינים, תקבלו מנת אורז ייחודית.

בחש - אורז ועשבי תיבול

סל מטעמים טעם עם הגולן אפרת מוסקוביץ'
סל מטעמים טעם עם הגולן אפרת מוסקוביץ' | צילום: אפרת מוסקוביץ'

טיפסקל

בתקופת הקורונה נולדו שלל מיזמים מעניינים לשיגור מארזים עם תוצרת חקלאית, מאפים, ריבות, ממרחים ועוד לקהל הרחב. אחד מהם הוא המיזם "טעם עם הגולן" - סל קניות רב־פעמי שמיוצר בעמותת "כוכב הצפון" על ידי בוגרים עם מוגבלויות, יהודים, דרוזים וערבים מהגליל ומהגולן, ובו שלל מטעמים מהאזור. מאחורי המיזם עומדת אפרת מוסקוביץ, מעצבת גרפית, בלוגרית אוכל ומדריכת סיורים קולינריים בכפרים הדרוזיים בצפון הגולן.

תגיות:
במטבח עם פסקל
/
מתכונים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף