להכנת גרגירי אורז קיימות מבחר טכניקות כמו שטיפת הגרגירים היטב לסילוק שכבת העמילן, השריית גרגירי האורז לילה קודם במים ובמיץ לימון, או הקפדה על טיגון גרגירי האורז קודם לבישול, כך שהשמן מצפה את הגרגירים בשכבת שומן דקיקה המגינה עליהם בבישול, והם לא יידבקו אחד לשני. לא משנה באיזו שיטה תבחרו, העיקר שתגוונו את התוספות שמקנות לגרגירים צבע וטעם שונה. יחד עם תבלינים מעניינים, תקבלו מנת אורז ייחודית.
בחש - אורז ועשבי תיבול
טיפסקל
בתקופת הקורונה נולדו שלל מיזמים מעניינים לשיגור מארזים עם תוצרת חקלאית, מאפים, ריבות, ממרחים ועוד לקהל הרחב. אחד מהם הוא המיזם "טעם עם הגולן" - סל קניות רב־פעמי שמיוצר בעמותת "כוכב הצפון" על ידי בוגרים עם מוגבלויות, יהודים, דרוזים וערבים מהגליל ומהגולן, ובו שלל מטעמים מהאזור. מאחורי המיזם עומדת אפרת מוסקוביץ, מעצבת גרפית, בלוגרית אוכל ומדריכת סיורים קולינריים בכפרים הדרוזיים בצפון הגולן.