מעוררי תאבון: שבלולי פילו במילוי בשר, פסטה מתקתקה ואיך להוציא מדלורית את המיטב

אין כמו שבלולים ממולאים בכל טוב וחמים מהתנור. בנוסף: גלו את הפסטה הקלילה ואת ירק הפלא, הדלורית, במתכון קליל ומרענן

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
שבלול עלי פילו במלית בשר
שבלול עלי פילו במלית בשר | צילום: פסקל פרץ-רובין
4
גלריה

שבלול עלי פילו במלית בשר

שבלול עלי פילו במלית בשר
שבלול עלי פילו במלית בשר | צילום: פסקל פרץ-רובין

פרוסות דלורית בתיבול עדין

פרוסות דלורית בתיבול עדין
פרוסות דלורית בתיבול עדין | צילום: פסקל פרץ-רובין

אטריות עם שקדים וצימוקים

אטריות עם שקדים וצימוקים
אטריות עם שקדים וצימוקים | צילום: פסקל פרץ-רובין
תגיות:
מתכונים
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף