משביע ועשיר בטעמים: דג ופסטה ברוטב עגבניות ופרמזן

פתחו את סוף השבוע עם דג ופסטה ברוטב עגבניות מיובשות ופרמזן. מתכון של תומר הורוביץ, סמנכ"ל נספרסו ביום, בשלן בלילההקורונה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
דג על מצע של פסטה ברוטב עגבניות, מתכון של תומר הורביץ
דג על מצע של פסטה ברוטב עגבניות, מתכון של תומר הורביץ | צילום: תומר הורביץ

דג ופסטה ברוטב עגבניות

תגיות:
מתכונים
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף