אחד הפינוקים האהובים על בני משפחתי הוא בראוניז נימוחים המוכנים במינימום זמן ועבודה. תמיד אני משלבת בהכנתם כמויות גדולות של שוקולד, השומר על מרקם עסיסי גם אחרי האפייה. לבראוניז יש עשרות גרסאות הכנה, וניתן להוסיף להם שלל תוספות כגון אגוזים, שוקולד לבן, צימוקים וחטיפי שוקולד. העיקרון הוא להקפיד על זמני האפייה היות שאפייה ארוכה מדי מייבשת אותם וגורמת להם לאבד מאיכותם. כמו כן, חשוב להקפיד על גודל התבנית: תבנית קטנה מדי תניב בראוניז גבוהים מדי, ולכן יש להקפיד על כך שעיסת הבצק בתבנית לא תהיה גבוהה יותר מסנטימטר אחד. אם מרפדים את התבנית בנייר אפייה, הדבר יקל על שליפת העוגה מהתבנית בשלמותה לפני חיתוך הריבועים. חשוב לצנן היטב את העוגה קודם לחיתוך. הבראוניז נשמרים עד שבוע במקרר וניתנים להקפאה.