ריבועי קסם עשירים ועסיסיים: מתכון לבראוניז נהדר

מינימום זמן ועבודה, ומקסימום טעם: מתכון לבראוניז עשירים ועסיסיים שאי אפשר לעמוד בפניהם וכולם אוהבים אותם

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
בראוניז
בראוניז | צילום: פסקל פרץ-רובין

אחד הפינוקים האהובים על בני משפחתי הוא בראוניז נימוחים המוכנים במינימום זמן ועבודה. תמיד אני משלבת בהכנתם כמויות גדולות של שוקולד, השומר על מרקם עסיסי גם אחרי האפייה. לבראוניז יש עשרות גרסאות הכנה, וניתן להוסיף להם שלל תוספות כגון אגוזים, שוקולד לבן, צימוקים וחטיפי שוקולד. העיקרון הוא להקפיד על זמני האפייה היות שאפייה ארוכה מדי מייבשת אותם וגורמת להם לאבד מאיכותם. כמו כן, חשוב להקפיד על גודל התבנית: תבנית קטנה מדי תניב בראוניז גבוהים מדי, ולכן יש להקפיד על כך שעיסת הבצק בתבנית לא תהיה גבוהה יותר מסנטימטר אחד. אם מרפדים את התבנית בנייר אפייה, הדבר יקל על שליפת העוגה מהתבנית בשלמותה לפני חיתוך הריבועים. חשוב לצנן היטב את העוגה קודם לחיתוך. הבראוניז נשמרים עד שבוע במקרר וניתנים להקפאה.

בראוניז עסיסיים ועשירים

תגיות:
פסקל פרץ רובין
/
בראוניז
/
מתכון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף