המתכון המנצח של תנובה: קרפ כשר לפסח וללא גלוטן

כקינוח מושלם או כארוחת בוקר, הקרפ שממולא בשוקולד לבן ומוגש עם רוטב שוקולד חם קל להכנה, אינו מכיל קמח וכשר לחג המצות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קרפ כשר לפסח וללא גלוטן
קרפ כשר לפסח וללא גלוטן | צילום: מיכל לוטי אלחלל

משמנים מחבת בקוטר 20־22 ס"מ במעט חמאה או שמן ומחממים על להבה בינונית. נוטלים מהבלילה במצקת, יוצקים למחבת, ומטים כך שהבלילה תצפה את התחתית. מטגנים כדקה או שתיים עד שהבלילה מתייבשת. הופכים צד ומטגנים עוד כחצי דקה ומעבירים לצלחת. משהים בטמפרטורת החדר.

הכנת המילוי: בסיר בינוני מחממים יחד את השוקולד הלבן והשמנת תוך כדי ערבוב עד שכל הגושים נעלמים.

תגיות:
ליל הסדר
/
פסח
/
מתכונים לפסח
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף