2. יוצקים את החלב לקלחת קטנה ומחממים על להבה נמוכה, מוסיפים את השוקולד והליקר ומערבבים היטב עד שהוא נמס לגמרי. מוסיפים אל תערובת הביסקוויטים, מערבבים תוך לישה והוספת האגוזים הקצוצים. מערבבים ומרטיבים את הידיים.
3. פורשים על משטח עבודה שני דפי נייר אפייה. מחלקים את העיסה לשני חלקים שווים ומניחים על כל נייר אפייה. מעצבים לגליל (נקניק), עוטפים ומלפפים את הגליל בעזרת נייר האפייה. בדרך זו מכינים גם את הגליל השני ועוטפים את שניהם ברדיד אלומיניום. סוגרים היטב ומאחסנים במקרר כשלוש שעות.
4. מסלקים את העטיפות ופורסים את גלילי השוקולד לפרוסות בעובי סנטימטר אחד. מסדרים על רשת.
5. מכינים את ציפוי השוקולד: מניחים בשתי קעריות את השוקולד המריר ואת שוקולד החלב עם כף שמן בכל אחת. ממיסים במיקרוגל מספר שניות בפולסים ומערבבים לתערובת חלקה. טובלים בשוקולד את הפרוסות ומצננים עד שהשוקולד מתגבש. ממיסים את השוקולד הלבן, מכניסים לשקית ניילון פשוטה שבה מנקבים חור קטן ומזלפים על פרוסות השוקולד המצופות זרזיפי שוקולד לבן. מסדרים בעטרות נייר ושומרים במקרר עד להגשה.