שפיץ: "מה שהכי מיוחד בעוגה זה שהיא עוגת גן סטייל 2021. היום גננות כבר לא רוצות להתעסק בחיתוך העוגה ומבקשות מההורים עוגה חתוכה מראש. אז הנה פתרון מושלם ויצירתי: אחרי שחתכתם לקוביות, קשטו כל קובייה בצורה שונה, ככל העולה על דמיונכם".
לציפוי:
*אפשר להשתמש בחלב במקום מים, אם רוצים שהעוגה תהיה חלבית.
אסטלה: "ההבדל בין העוגה הישנה והמוכרת לעוגה הזאת הוא קודם כל בנראות: צעירה וצבעונית. כמו כן, הפתי בר הביתיים טעימים לאין שיעור לעומת מה שנמצא בשוק. העדינות בחמיצות בטקסטורה מושגת על ידי שימוש בגרידת לימון ושימוש במסקרפונה במקום בשמנת חמוצה".
להכנת ביסקוויט פתי בר:
למסת הגבינה:
שמו: "זוהי עוגה נימוחה, בעלת ציפוי פריך של קוקוס, אופן ההכנה פשוט וקל. בחרתי גם לשדרג את העוגה על ידי זיגוג, שמוסיף לה לחות ומאריך את הימים שלה. חשוב לשים לב לזמני המיקסר (מינימום זמן בערבול החומרים) וגם לטמפרטורה וזמני האפייה".
לזיגוג:
ליבפרוינד: "המתכון הזה, מעין קוקילידה, הוא גרסה מודרנית לעוגת גבינה ופירורים האהובה והמוכרת, והוא כולל שילוב מדהים של טעמי השוקולד הלבן והמריר עם גבינה קטיפתית".
לקראנץ':
למוס הגבינה והשוקולד הלבן: