ארבעה קונדיטורים מציגים: גרסה מיוחדת לעוגות הכי ישראליות שיש

מעוגת ביסקוויטים ועד עוגת גבינה פירורים: אור שפיץ, אסטלה, מיקי שמו ואפרת ליבפרוינד לקחו את העוגות הכי ישראליות שיש והלבישו אותן בצורה אחרת לכבוד יום העצמאות

אילנה שטוטלנד צילום: פרטי
עוגה של אור שפיץ
עוגה של אור שפיץ | צילום: אור שפיץ
8
גלריה

שפיץ: "מה שהכי מיוחד בעוגה זה שהיא עוגת גן סטייל 2021. היום גננות כבר לא רוצות להתעסק בחיתוך העוגה ומבקשות מההורים עוגה חתוכה מראש. אז הנה פתרון מושלם ויצירתי: אחרי שחתכתם לקוביות, קשטו כל קובייה בצורה שונה, ככל העולה על דמיונכם".

אור שפיץ
אור שפיץ | צילום: מאיטה

לציפוי:

*אפשר להשתמש בחלב במקום מים, אם רוצים שהעוגה תהיה חלבית.

אסטלה: "ההבדל בין העוגה הישנה והמוכרת לעוגה הזאת הוא קודם כל בנראות: צעירה וצבעונית. כמו כן, הפתי בר הביתיים טעימים לאין שיעור לעומת מה שנמצא בשוק. העדינות בחמיצות בטקסטורה מושגת על ידי שימוש בגרידת לימון ושימוש במסקרפונה במקום בשמנת חמוצה".

להכנת ביסקוויט פתי בר:

עוגת בסיקוויטים של אסטלה
עוגת בסיקוויטים של אסטלה | צילום: אסטלה - כיתת אומן לקונדיטוריה

למסת הגבינה:

אסטלה
אסטלה | צילום: נמרוד גנישר

שמו: "זוהי עוגה נימוחה, בעלת ציפוי פריך של קוקוס, אופן ההכנה פשוט וקל. בחרתי גם לשדרג את העוגה על ידי זיגוג, שמוסיף לה לחות ומאריך את הימים שלה. חשוב לשים לב לזמני המיקסר (מינימום זמן בערבול החומרים) וגם לטמפרטורה וזמני האפייה".

לזיגוג:

עוגת תפוז של מיקי שמו
עוגת תפוז של מיקי שמו | צילום: דניאל לילה
מיקי שמו
מיקי שמו | צילום: דרור כץ

ליבפרוינד: "המתכון הזה, מעין קוקילידה, הוא גרסה מודרנית לעוגת גבינה ופירורים האהובה והמוכרת, והוא כולל שילוב מדהים של טעמי השוקולד הלבן והמריר עם גבינה קטיפתית".

לקראנץ':

למוס הגבינה והשוקולד הלבן:

עוגת קקולידה של אפרת ליבפרוינד
עוגת קקולידה של אפרת ליבפרוינד | צילום: רונן מנגן
אפרת ליבפרוינד
אפרת ליבפרוינד | צילום: פרטי
תגיות:
מתכונים
/
עוגות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף