לפני כמה שבועות פרסמתי כאן מתכון לספגטי בולונז וקיבלתי עשרות פניות ובקשות למתכון לספגטי קליל יותר, מהיר הכנה, שאפשר להכין אחרי יום עבודה ארוך או שייתן מענה לצמחונים וטבעונים.
לכן השבוע בחרתי להציע לכם שני מתכונים קצרים וקלים להכנה: פסטה עם תוספות צבעוניות (מבשלים לפי הוראות היצרן, מוסיפים כף או שתיים של ממרח הפסטו שהכנו מבעוד מועד או מתוך צנצנת שנמכרת במרכולים, מערבבים וזהו), ואם יש לכם חמש דקות נוספות, הכינו ספגטי שעועית ופלפלים וקבלו תוצאה מפתיעה וטעימה.