בדרך כלל בתקופה זו, עם תחילת החופש הגדול, אני ממליצה על מבחר עוגות ועוגיות שילדים אוהבים. הפעם בחרתי לתת מענה לילדים שמסיבה בריאותית אינם יכולים ליהנות ממוצרים המכילים גלוטן.
לאחרונה התארחה במטבחי השף־קונדיטורית סופי סרגוסטי מ"סופי דלי" בהוד השרון, קונדיטוריה פטיסרי המתמחה במתוקים ללא גלוטן ומופחתי סוכר. סרגוסטי נידבה את המתכון לעוגיות החמאה המחויכות הללו, המבוססות על הגרסה הצרפתית הפופולרית, עוגיות שוקו BN, המיוצרת בעיר נאנט מאז 1952.
עוגיות סמיילי פריכות
המתכון באדיבות השף־קונדיטורית סופי סרגוסטי מ"סופי דלי"