"לא כל תפו"א יכול להיות צ'יפס" מסביר יונתן שחר, בעלי מסעדת "פאפי" באילת. "חשוב להשתמש בזנים הנכונים. אם מדובר בצ'יפס מתפוח אדמה אז זן דיזרה הוא המומלץ, ואם משלבים גם צ'יפס בטטה מומלץ להשתמש דווקא בזן גורגיה.
"לא כל תפו"א יכול להיות צ'יפס" מסביר יונתן שחר, בעלי מסעדת "פאפי" באילת. "חשוב להשתמש בזנים הנכונים. אם מדובר בצ'יפס מתפוח אדמה אז זן דיזרה הוא המומלץ, ואם משלבים גם צ'יפס בטטה מומלץ להשתמש דווקא בזן גורגיה.