מתכון מהיר הכנה של מקרוני ברוטב עגבניות לצד נתחי חזה עוף

החום הגובר בחוץ מרחיק אתכם מהמטבח? להלן מתכון מהיר הכנה של מקרוני ברוטב עגבניות לצד נתחי חזה עוף מפולפלים. רק אל תשכחו לשתף את הילדים בעשייה

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
מקרוני
מקרוני | צילום: פסקל פרץ-רובין
2
גלריה

הימים הופכים יותר ויותר חמים, ולרובנו לא מתחשק לבלות במטבח, בין הכיריים לתנור. זה כנראה הזמן המתאים להכנת ארוחות מהירות - ברבע שעה עד חצי שעה - שישביעו את כל בני הבית, כמו מקרוני וירקות ברוטב עגבניות, לצד נתחי חזה עוף מתובלים וצלויים על מחבת פסים.

אל תשכחו לשלב בהכנת הארוחה את הילדים, שיכולים לקלף, לחתוך ולבחוש. מניסיוני, כשהילדים נוטלים חלק בהכנת הארוחה, הם גם בדרך כלל מסיימים את כל האוכל בצלחת.

חזה עוף
חזה עוף | צילום: פסקל פרץ-רובין

להגשה:

החומרים לנתחי העוף (ל־4 מנות):

2. יוצקים את המים לסיר, בוחשים ומבשלים מכוסה על להבה בינונית עד לרתיחה. מוסיפים את המקרוני ומבשלים על להבה בינונית עד לריכוך המקרוני (במידת הצורך אפשר להוסיף עוד חצי כוס מים). טועמים ומתקנים תיבול בהתאם ומסירים מהלהבה. מפזרים מעל את הפטרוזיליה, הבזיליקום והכוסברה הקצוצים דק.

3. במקביל להכנת המקרוני מכינים את נתחי חזה העוף: שוטפים ומנגבים היטב את נתחי חזה העוף. מערבבים בקערה את כל החומרים ומשהים כמה דקות במקרר. מחממים היטב מחבת פסים וצולים את הנתחים 3־4 דקות מכל צד עד לקבלת גוון חום זהבהב. מגישים את המקרוני לצד נתחי חזה העוף.

תגיות:
מתכונים
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף