כך תוכלו להפוך את סוף השבוע הזה לחוויה קולינרית החום הגובר בחוץ והרצון לטייל עם הילדים ברחבי הארץ מקשים גם עליכם להכין אוכל טעים ומהיר? להלן מתכון פשוט להכנת בריק במילוי בטטה, אפרסקים צלויים ועוגת גיבנה נטיפי ריבה, שלא ישאירו אף אחד רעב פסקל פרץ-רובין09:08 16/07/2021מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין3גלריהבריק במילוי בטטה | צילום: יחצעוגת גבינה אפויה עם נטיפי ריבה | צילום: יחצתגיות:מתכונים/ אוכל/ מעריב סופהשבוע