כך תוכלו להפוך את סוף השבוע הזה לחוויה קולינרית

החום הגובר בחוץ והרצון לטייל עם הילדים ברחבי הארץ מקשים גם עליכם להכין אוכל טעים ומהיר? להלן מתכון פשוט להכנת בריק במילוי בטטה, אפרסקים צלויים ועוגת גיבנה נטיפי ריבה, שלא ישאירו אף אחד רעב

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין
3
גלריה
בריק במילוי בטטה
בריק במילוי בטטה | צילום: יחצ
עוגת גבינה אפויה עם נטיפי ריבה
עוגת גבינה אפויה עם נטיפי ריבה | צילום: יחצ
תגיות:
מתכונים
/
אוכל
/
מעריב סופהשבוע
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף