טיפ משנה חיים: לפעמים יש ירק במקרר שפשוט שוכב שם, ללא תזוזה, כי פשוט התעצלנו להכין אותו. תירס, למשל, הוא אחד מהירקות האלה, שדורשים הרתחה של מים בסיר כדי ליהנות מהם באמת. עם זאת, האם זו הדרך היחידה שבה נוכל לנגוס בקלח הצהוב והמתוק? סבתא נחמדה בטיקטוק החליטה לחשוף בפנינו את הסודות שלה, ונתנה לעוקביה טיפ מיוחד שידרוש מכם בדיוק כמה שניות של תשומת לב בדרך לתירס מבושל וטעים.

תירס (צילום: אינגאימג')תירס (צילום: אינגאימג')

@brunchwithbabs

The ultimate corn hack when you just want one ear!! ##learnontiktok ##tiktokpartner ##summerhack ##mealprep

♬ original sound - Babs aka Nonna

לפי @brunchwithbabs, ערוץ מומחה לטיפים של סבתות וטריקים שהן מעבירות בסוד רק לנכדים שרשומים בצוואה, הדרך המהירה ביותר לטפל בקלח תירס שלם הוא לשמור אותו מכוסה בעלים הירוקים, כמו בטבע. במקום לקלוף אותו ולהמתין שהסיר הגדול עם המים יבעבע, הסבתא החביבה ממליצה לקחת אותו כמו שהוא ולהכניס אותו למיקרוגל.

הקלח שנכנס למיקרוגל שומר על החום שמגיע מחוץ לעטיפה הירוקה, ובעזרתו מבשל את הגרעינים הטעימים שעל הקלח. לאחר כמה שניות, אפשר יהיה להוציא אותו בזהירות מהתנור, לקלף בעדינות (להיזהר מהאדים), ולאכול את הקלח במהירות.