לפי @brunchwithbabs, ערוץ מומחה לטיפים של סבתות וטריקים שהן מעבירות בסוד רק לנכדים שרשומים בצוואה, הדרך המהירה ביותר לטפל בקלח תירס שלם הוא לשמור אותו מכוסה בעלים הירוקים, כמו בטבע. במקום לקלוף אותו ולהמתין שהסיר הגדול עם המים יבעבע, הסבתא החביבה ממליצה לקחת אותו כמו שהוא ולהכניס אותו למיקרוגל.
הקלח שנכנס למיקרוגל שומר על החום שמגיע מחוץ לעטיפה הירוקה, ובעזרתו מבשל את הגרעינים הטעימים שעל הקלח. לאחר כמה שניות, אפשר יהיה להוציא אותו בזהירות מהתנור, לקלף בעדינות (להיזהר מהאדים), ולאכול את הקלח במהירות.