הטורטייה מהווה בסיס לארוחה מלאה והיא מצטיינת בערכים תזונתיים ועשירה בחלבון מלא. היא איננה מכילה תוספת סוכר, צבעי מאכל או חומרים משמרים, מצוינת כבסיס לכריכים וראפים במילויים שונים, גמישה במיוחד, עם טעם נפלא שגם מבוגרים וגם ילדים אוהבים. מעולה גם כבסיס לפיצה, פשטידות, קסדיה ועוד ועוד שימושים במטבח העכשווי.
עכשיו נוספו לטורטיות המסורתיות המוצעות בשוק, גם טורטיות מעדשים ומחומוס מונבט, עשירות בחלבון, נטולות גלוטן ומתאימות גם למי ששומרים על אורח חיים טבעוני וגם לרגישים לצליאק. ניסינו והן טעימות אש. אז קבלו מתכונים למגולגלים מטריפים, שכולם ישמחו לאכול.