בשבחה של הטורטייה: מתכונים נהדרים לראפים ללא גלוטן

התשובה הבריאה ללאפה מעניקה מענה למי ששומרים על תזונה בריאה ולא רוצים לוותר על הטעם הטוב. לכבוד יום המודעות לרגישות לצליאק שחל היום (13 בספטמבר) קבלו מתכונים נפלאים לראפים מגולגלים וטעימים עם טורטייה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
טורטיה עם אבוקדו
טורטיה עם אבוקדו | צילום: אורן שלו
2
גלריה

הטורטייה מהווה בסיס לארוחה מלאה והיא מצטיינת בערכים תזונתיים ועשירה בחלבון מלא. היא איננה מכילה תוספת סוכר, צבעי מאכל או חומרים משמרים, מצוינת כבסיס לכריכים וראפים במילויים שונים, גמישה במיוחד, עם טעם נפלא שגם מבוגרים וגם ילדים אוהבים. מעולה גם כבסיס לפיצה, פשטידות, קסדיה ועוד ועוד שימושים במטבח העכשווי.

עכשיו נוספו לטורטיות המסורתיות המוצעות בשוק, גם טורטיות מעדשים ומחומוס מונבט, עשירות בחלבון, נטולות גלוטן ומתאימות גם למי ששומרים על אורח חיים טבעוני וגם לרגישים לצליאק. ניסינו והן טעימות אש. אז קבלו מתכונים למגולגלים מטריפים, שכולם ישמחו לאכול.

ראפ אבוקדו טבעוני

טורטייה תיכונית עם גבינה לבנה
טורטייה תיכונית עם גבינה לבנה | צילום: אורן שלו

ראפ ים תיכוני

תגיות:
אוכל
/
ללא גלוטן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף