מושלם לצליאק: לחם טף אתיופי נטול גלוטן, עשיר ומיוחד

כמהים ללחם נטול גלוטן עשיר ומיוחד? נסו את המתכון של שי תשובה ללחם טף אתיופי עם תוספות, שהוכרז כמזון־על המכיל כמות אדירה של ברזל, סידן וחלבון

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
לחם טף
לחם טף | צילום: פסקל פרץ-רובין

במסגרת החיפושים אחר מתכונים ללחם נטול גלוטן, אני נפגשת עם אנשים מעניינים. אחד מהם הוא שי תשובה, איש הייטק שהפך את האפייה והבישול ללא גלוטן למרכז עולמו לאחר שבתו אובחנה כצליאקית - רגישה לגלוטן.

קמח טף, המוכר כקמח מהמטבח האתיופי, הוא קמח נטול גלוטן, שהוכרז כמזון־על המכיל כמות אדירה של ברזל, סידן וחלבון. לצד קמח הטף אפשר להשתמש גם בקמח דוחן, דורה לבנה, חומוס, עדשים אדומות, אורז מלא ועוד. לבקשתי, קיבלתי מתשובה מתכון להכנת לחם טף אתיופי עם תוספות. השימוש כאן הוא בתערובת קמח מיקס טף נטול גלוטן, מה שמבטיח לחם טף עשיר ומיוחד.

לחם טף אתיופי עם תוספות

תגיות:
במטבח עם פסקל
/
לחם
/
פסקל פרץ רובין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף