אני מאוד אוהבת לאפות. חיברתי והוצאתי לאור כמה ספרי אפייה ועוגות, ובמרוצת השנים אפיתי מאות עוגות יום הולדת בצורות ודוגמאות שונות - בהתאם לבקשות החוגגים. זו עבודה שדורשת להכיר את עולם הקונדיטוריה ומצריכה מיומנות ומקצועיות, יכולת עיצוב ופיסול וטכניקות זילוף וציפוי.
בדיוק היום אני חוגגת חגיגה כפולה: יום הולדתי ויום הנישואים שלנו. עם השנים התרגלתי שבני משפחתי לא אופים לי עוגה לחגיגות, אלא מעדיפים לקנות עוגה מוכנה מאחת הקונדיטוריות הטובות בעיר.
הפעם בחרתי להכין לעצמי את עוגת יום ההולדת שלי: עוגת מוס גבינה מעוטרת. לצדה בחרתי להכין גם פסים של טראפלס שוקולד, אגוזי מלך ושכבת מרציפן שקדים.
לסיום, בחרתי לפנק את בני משפחתי בעוגת שוקולד ואגוזי לוז, שאהובה עליהם במיוחד בזכות המרקם הנימוח והנמס שמתמזג עם פריכות החלבון והלוז.
אירועים שמחים וחגיגות רבות לכולם.
עוגת מוס גבינה עשירה
עוגת שוקולד וקציפת לוז
שימו לב: בעוגה זו יש 8 ביצים בסך הכל.