אחרי החגים ולקראת בוא הסתיו: דלורית ממולאת בקוסקוס ותבשיל בשר מהיר

אחרי חודשים ארוכים המטבח חוזר לשגרה הברוכה. והפעם: ארוחה של שתי מנות פתיחה קלילות ומנה עיקרית בבישול ממושך

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
דלורית במלית קוסקוס
דלורית במלית קוסקוס | צילום: פסקל פרץ-רובין
4
גלריה

דלורית ממולאת בקוסקוס, עשבי תיבול ורימונים

דלורית במלית קוסקוס
דלורית במלית קוסקוס | צילום: פסקל פרץ-רובין

חבילת פילו מפתיעה

בצק פילו ממולא בחזה עוף וירקות
בצק פילו ממולא בחזה עוף וירקות | צילום: פסקל פרץ-רובין

תבשיל בשר, חומוס ודלעת מהיר הכנה

תבשיל בשר, חומוס ודלעת
תבשיל בשר, חומוס ודלעת | צילום: פסקל פרץ-רובין
תגיות:
מתכונים
/
אוכל
/
מעריב סופהשבוע
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף