אני אוהבת שוקולד על כל גווניו ותוצריו, בהם עוגת שוקולד טובה, עוגיות מושלגות משוקולד, רוטב שוקולד, קרם שוקולד ועוד. את מוס השוקולד שלי אני נוהגת להכין בשני אופנים: האחד אוורירי מאוד, והשני קרמי ועשיר. שני המתכונים מצוינים, וטעמם נפלא.
שתי הגרסאות שלי מבוססות על ביצים ושוקולד. לפעמים, כשאני רוצה להפתיע, אני מכניסה למוס הפתעות כגון שברי עוגיות אוראו, שוקולד לבן או שוקולד חלב ועוד. בשעת הכנת המוס אפשר להוסיף נותני טעמים נוספים כמו מיץ תפוז או גרידת לימון או תפוז, מעט אבקת קפה או תמצית נספרסו.
הפעם בחרתי להכין את המוס בגרסה המהירה, וללא ביצים, מה שהפך את ההכנה לקלה ביותר. אתם בהחלט יכולים להסתפק רק בשוקולד ובשמנת מתוקה. אם אתם בכל זאת מעוניינים להרגיש ש"טרחתם", הוסיפו נותני טעם ותוספות כמו עוגיות מפוררות וקשטו בתלוליות קצפת.