על טהרת הסלק: מקובה רך ומנחם ועד קרפציו מרענן

הוא קשה לקילוף, והוא מכתים, אבל שזה לא ימנע מכם להשתמש בסלק. נסו להכין ממנו קובה, ממולאים, סלט או קרפצ'יו, ותופתעו מהמרקמים ומהטעמים

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
סלק ממולא בורגול, אגוזים ועשבי תיבול
סלק ממולא בורגול, אגוזים ועשבי תיבול | צילום: פסקל פרץ-רובין
4
גלריה

קובה סולת במרק סלק - שוואנדר / שונד'ר

קובה סולת במרק סלק
קובה סולת במרק סלק | צילום: פסקל פרץ-רובין

סלקים ממולאים בורגול, אגוזים ועשבי תיבול

סלט סלק חמצמץ

סלט סלק חמצמץ
סלט סלק חמצמץ | צילום: פסקל פרץ-רובין

קרפצ'יו סלק

קרפצ'יו סלק
קרפצ'יו סלק | צילום: פסקל פרץ-רובין
תגיות:
מתכונים
/
מעריב סופהשבוע
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף