על טהרת הסלק: מקובה רך ומנחם ועד קרפציו מרענן הוא קשה לקילוף, והוא מכתים, אבל שזה לא ימנע מכם להשתמש בסלק. נסו להכין ממנו קובה, ממולאים, סלט או קרפצ'יו, ותופתעו מהמרקמים ומהטעמיםפסקל פרץ-רובין13:16 12/11/2021סלק ממולא בורגול, אגוזים ועשבי תיבול | צילום: פסקל פרץ-רובין4גלריהקובה סולת במרק סלק - שוואנדר / שונד'רקובה סולת במרק סלק | צילום: פסקל פרץ-רוביןסלקים ממולאים בורגול, אגוזים ועשבי תיבולסלט סלק חמצמץסלט סלק חמצמץ | צילום: פסקל פרץ-רוביןקרפצ'יו סלקקרפצ'יו סלק | צילום: פסקל פרץ-רוביןתגיות:מתכונים/ מעריב סופהשבוע