טעים, ביתי ונטול קורונה: כך תכינו את ארוחת החלומות לערב השנה החדשה

הגל החמישי של מגיפת הקורונה ומזג האוויר החורפי לגמרי עושים חשק לבלות את ערב הסילבסטר בארוחה ביתית ורומנטית. לשם כך, שף גולן ישראלי דאג לתפריטים מגוונים ומגרים שיפתחו לכם את השנה החדשה בטעם טוב

שי רגב צילום: אור גפן
בישול
בישול | צילום: אינג אימג'
7
גלריה
פוקצ'ה מתוחה עם שמן זית ומלח גס
פוקצ'ה מתוחה עם שמן זית ומלח גס | צילום: באדיבות שף גולן ישראלי

לפרוס את פילה הדג לפרוסות דקות ולהניח על צלחת הגשה.לזלף מעל (לפי הסדר) טחינה גולמית סחיטה של עגבנייה זמן זית, לסחוט חצי לימון פרוסות צ'ילי מלח פלפל ובסוף עלי כוסברה

לבצוע מהפוקצ'ה ולנגב דג עם כל מרינדת הטעמים

סביצ'ה דג לבן
סביצ'ה דג לבן | צילום: באדיבות שף גולן ישראלי
סינטה דקה ומגרה
סינטה דקה ומגרה | צילום: באדיבות שף גולן ישראלי
שף גולן ישראלי - דן אכדיה
שף גולן ישראלי - דן אכדיה | צילום: אביתר ניסן
קרפצ'יו בקר עם בלסמי ועלי רוקט
קרפצ'יו בקר עם בלסמי ועלי רוקט | צילום: באדיבות שף גולן ישראלי

להניח על צלחת הגשה כ-3-5 קפלטי ומעליהם להניח את הדג כאשר העור כלפי מעלה ואז להוריד אותו בזהירות. לבסוף לצאת מעל את הרוטב

אוסבוקו טלה
אוסבוקו טלה | צילום: באדיבות שף גולן ישראלי
תגיות:
מתכונים
/
סילבסטר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף