תשכחו מכל מה שחשבתם על המטבח הצבאי, כי רנ"ג שף אדיר לוגסי הצליח להפתיע גם אותנו במנה כשל"פ יוצאת דופן. רנ"ג לוגסי, מפקד מסגרת אמנות הבישול בבה"ד 6, אחראי למתכון טעים במיוחד של דג סלמון אפוי במרינדת שום, דבש לימון וכוסברה - ולגולת הכותרת: קראסט פיצוחים ומצות.
"אני אישית מכור לדג סלמון בהמון וורסיות - סגנון מרוקאי, סגנון אסיאתי, סגנון צרפתי ועוד", סיפר שף לוגסי למעריב והוסיף: "את המתכון הזה כיוונתי לחג עם מוצרים כשרים לפסח. אני שף שאוהב חדשנות, כל יום אני מחפש מנות חדשות וטעמים חדשים. אני עושה ניסויים ושיפורים לכל מיני מנות, חולם בלילה ומגשים ביום. אני מאמין שבכל יום צריך לחדש ולגוון כדי לתת לחיילים את המנה הטעימה ביותר, בדיוק כמו בבית או במסעדה".