מתכון למאפינס גבינה, גמבה ובזיליקום שמשאירים טעם של עוד

השבוע בחרתי להכין מאפינס גבינה, גמבה ובזיליקום, שיופיים אינו מעיד על מהירות הכנתם. הניחוח שהתפשט בבית גרם לכולם להגיע ולבדוק מה נאפה

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
מאפינס גבינה, גמבה ובזיליקום
מאפינס גבינה, גמבה ובזיליקום | צילום: פסקל פרץ-רובין

אני אוהבת ניחוחות אפייה אשר מספרים סיפור של בית חם ומשפחה. לניחוח של מאפים מלוחים ופיקנטיים מתווסף גם סיפור של יצירתיות הנובעת מאהבה גדולה לאוכל.

מאפים מלוחים נותנים ביטוי לצד היצירתי של הבשלן הביתי היוצר שילובים מקוריים, חיבור בין טעמים ומרקמים חדשים. לפעמים זו הפיצה או הכיסן הממולא, ולפעמים אלו מאפינס קלים להכנה. הקסם מתרחש כשתערובת לא ממש מושכת או מיוחדת הופכת לחגיגה של טעמים נפלאים - צמחונית, חלבית או בשרית.

השבוע בחרתי להכין מאפינס גבינה, גמבה ובזיליקום, שיופיים אינו מעיד על מהירות הכנתם. הניחוח שהתפשט בבית גרם לכולם להגיע ולבדוק מה נאפה.

מאפינס גבינה, גמבה ובזיליקום

תגיות:
אוכל
/
מתכון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף