אפרסקים ממולאים בגבינה: מנה קטנה ופשוטה שסוחטת שלל מחמאות

לפעמים גם מתכון פשוט וקל להכנה מותיר רושם מושלם: פסקל מציגה מתכון לאפרסקים ממולאים בגבינה על מצע טוסט, שכדאי לרוץ להכין כמנה ראשונה או מתאבן, המשלבים פרי וגבינה

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
אפרסקים ממולאים בגבינה על טוסט
אפרסקים ממולאים בגבינה על טוסט | צילום: פסקל פרץ-רובין
2
גלריה

לפעמים גם מתכון פשוט וקל להכנה מותיר רושם מושלם. כך הוא המתכון הנוכחי, שבו בחרתי להשתמש בחצאי אפרסקים בסירופ המשווקים בפחית שימורים. בחצאי האפרסקים השתמשתי כבסיס שלתוכו זילפתי מלית גבינה מתובלת. את כל הטוב הזה הגשתי על טוסט, אך אתם מוזמנים להגישו על כל מצע אחר לפי טעמכם. מדובר ביופי של מנה ראשונה או מתאבן, המשלבים פרי וגבינה.

טיפסקל

אפרסקים ממולאים בגבינה על מצע טוסט

כריכת הספר
כריכת הספר | צילום: כריכת הספר

חדש על המדף

תגיות:
מתכונים
/
מתכון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף