לפעמים אני רק מחפשת תירוץ להכין קאפקייקס שוקולד עשירים ונמסים בפה. בתקופה זו של השנה, על רקע מסיבות סוף השנה, כנראה כבר לא צריך תירוץ. הקאפקייקס קלים להכנה, ואפשר לגוון ולשדרג אותם בכל תוספת ולשלב בעיסת הבצק אבקת קקאו, נטיפי שוקולד, אגוזים, קרמל, מרשמלו ועוד. תבניות נייר אישיות הופכות את ההכנה לפשוטה במיוחד, ואת המראה למושלם.
כשציפיתי את הקאפקייקס בציפוי שוקולד, הם הפכו לכה יפים, בוהקים ומזמינים, שהחלטתי לא להוסיף עליהם דבר. אני השתמשתי בעטרות נייר שהנחתי בתוך תבנית שקעים, אך כיום קיימים בשווקים שלל תבניות מיוחדות לקאפקייקס.