המדור מוקדש השבוע לאוהבי השוקולד או המכורים אליו, וגם למי שרוצה להכין חטיף מעניין, מיוחד ומתוק מבלי לעבוד קשה. לפעמים כל מה שצריך הוא רעיון מדליק ומפתיע, ואז התוצאה הטעימה היא מיידית. משחקים עם מספר חפיסות שוקולד בטעמים שונים, מכניסים לתנור ואחרי המסה חלקית, מעמיסים עליהן את כל הטוב שבעולם.
טיפסקל
משתמשים בחפיסות שלמות של שוקולד מריר, חלב או לבן. אפשר לשלב בין טעמים שונים של שוקולד ובאחוזים שונים. אפשר לשלב שאריות של חפיסות שוקולד בטעמים. ברגע שהחפיסות נמסות, ואם ישנם גוונים שונים של שוקולד, אפשר לערבב קלות בעזרת קיסם כדי לייצר טקסטורה יפה – למשל לצורת שמונה או צורות ספירליות. אחר כך מפזרים את כל התוספות על משטח השוקולד ומקררים.
תוספות אפשריות: אגוזים ופירות מיובשים שונים, תבלינים כגון פלפל חריף, מלח גס, צ’ילי גרוס, עלי ורדים, קינמון ועוד, שלל סוכריות צבעוניות בצורות ומרקמים שונים, עדשי שוקולד וחטיפים מלוחים כמו בייגלה ובמבה. חשוב מאוד לקרר היטב את השוקולד עם התוספות, ורק אז לשבור את משטח השוקולד בפריסטייל. אפשר כמובן להשתמש בסכין ולחתוך לרצועות או לכל צורה אחרת. חייבים לשמור במקרר.