אף על פי שהמדפים במרכולים ובקונדיטוריות עמוסים באוזני המן בטעמים ובמליות שונות, הפורים שלי הוא כולו עבודת יד, ואני חוזרת למתכונים הקלאסיים באהבה גדולה. לכן גם השנה אכין אוזני המן מבצק פריך ובמלית פרג.
אוזני המן פריכות
למלית פרג:
לציפוי שוקולד:
לעיטור ולתוספת:
אופן ההכנה:
טיפסקל
קיצור דרך: קונים בצק פריך מרודד ומלית מוכנה הנמכרת במרכולים. ממלאים את הבצק במלית המוכנה, סוגרים למשולשים ואופים.
גודל וצורה: גודל המשולשים ייקבע בהתאם לקוטר הכוס שבה השתמשתם.
לשמור על הצורה: אוזני המן נוטות להיפתח בעת האפייה, ולכן יש להדק היטב את הבצק על המלית ולא להשאיר פתח מיותר.