הפרג הוא מסוג התבלינים שהקשר עמם נבנה לא על סמך המפגש הראשון. לכן רצוי לתת לו הזדמנות נוספת ולהכין מבחר מטעמים המשלבים גרגירי פרג, וכך להכירם מחדש.
אני יודעת שלא כולם אוהבים עוגות פרג ויש כאלה שלא מסוגלים לטעום אפילו ביס קטן. ובכל זאת, רגע לפני פורים, אין דבר נכון יותר מלתאר את הקסם של הגרגירים האפורים־שחורים. המון מתכונים לעוגות פרג אני מכירה. לכבוד פורים הקרב ובא בחרתי במתכון להכנת גלילות שמרים רכות ממולאות במלית פרג עסיסית. מבטיחה לכם שאוהבי הפרג יתענגו עליהן, ואלו שלא אוהבים פרג פשוט יופתעו מטעמן הנפלא.