זה הזמן בשנה שבו אני משתדלת להכין מאכלים מהירי הכנה וכאלו שאינם דורשים ממני התעסקות ארוכה במטבח. אחת הדרכים שאותן אימצתי בחום היא צליית ירקות בתנור עם מעט תבלינים ושמן זית. זו הדרך הטובה ביותר ליהנות מטעם נפלא וקריספי של הירקות, תוך שמירה על כל הערכים התזונתיים.
לפעמים אני חותכת את הירקות בחיתוך גס וגדול או שאני שומרת על צורתם כמו שנהגתי כאן עם הכרובית והכרוב. תאמינו לי שאין צורך בחיתוך. אני מגישה את הכרובית או הכרוב שלמים ועגולים, כשלפעמים הם נשענים על גבעול. חשוב להקפיד לבחור כרובית וכרוב עגולים, שלמים ולא פצועים. בתום האפייה מגישים את הירקות לשולחן כשהם נתונים בתוך נייר האפייה.
קבלו שלושה מתכונים קצרים, קלים להכנה ומפתיעים במראה ובטעם שסוחטים המון מחמאות.